Naslovna IT kuhinja RTS Šarenica, 08.09.2018., predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpke kuhinje (VIDEO)

RTS Šarenica, 08.09.2018., predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpke kuhinje (VIDEO)

75
RTS Šarenica, 08.09.2018., predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpke kuhinje (VIDEO)

U emisiji Šarenica, Radio televizije Srbije, voditelji Ana Babić i Slobodan Šarenac vas vode na jedno gastronomsko putovanje na mapi starih zaboravljenih jela tradicionalne domaće kuhinje, a vođa puta je autor knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje Miodrag Ilić.

Predstavljena su dva stara, tradicionalna jela: prpeć, otvorena pita sa sirom od lisnatog testa i šljivopita, pečena poslastica od šljiva. Prpeć je jelo karakteristično za region jugoistočne Srbije, sprema se u Surdulici, Vladičinom Hanu, Vranju… A šljivopita je karakteristična za region zapadne Srbije.

VIDEO Facebook:

VIDEO Youtube:

Celu emisiju Šarenica, Radio televizije Srbije, možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=81jMFybJPGU

PROČITAJ: GDE MOŽE DA SE KUPI KNJIGA TRADICIONALNI RECEPTI DOMAĆE SRPSKE KUHINJE?

Pročitajte još:

Najbolji recepti na Android aplikaciji za vaš mobilni telefon ili tablet!

Portal Recepti i Kuvar online je svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji!

Ukoliko vas interesuju svi naši recepti, kliknite na link: RECEPTI. Zbirke najboljih recepata naših saradnika nalaze se u sekciji kuvar, ukoliko želite više da pročitate, klikinte na link: KUVAR. Ukoliko želite da pogledate našu naslovnu stranu, kliknite na link: RECEPTI I KUVAR ONLINE homepage.

Ne propustite nijedan recept – Recepti i kuvar online na Facebook-u. Ostanite u toku, pratite Recepti i Kuvar twitter obaveštenja!

Članak RTS Šarenica, 08.09.2018., predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpke kuhinje (VIDEO) se pojavljuje prvo na Recepti i Kuvar online.

Izvor: Recepti i Kuvar online – najnovije iz IT kuhinje – RTS Šarenica, 08.09.2018., predstavljena knjiga Tradicionalni recepti domaće srpke kuhinje (VIDEO)