Naslovna Kolumne ZAIR i Zoran Modli na Radio Laguni

ZAIR i Zoran Modli na Radio Laguni

482
Zoran Modli na Radio Laguni
Zoran Modli na Radio Laguni

Nije svadba, nije ispraćaj, nije pobeda na izborima – kad ono…

Pre svega, hvala svim iskrenim prijateljima iz stvarnog života, ali i iz ovog sajber prostora na pozitivi i dobrim željama povodom jednog, za sudbinu ostatka sveta totalno nebitnog događaja – preseljenja moje radio-emisije na mirne talase Radio Lagune. Ispod šerovanog posta koji je prethodio ovom, a u kom je Laguna najavila subotnju premijeru ZAIRA na svojoj frekvenciji, nižu se mikro-objave i čestitanja koja su učinila da počnem zbunjeno da se meškoljim pitajući se šta da činim.

Nekako mi je neprimereno bilo da krenem s vrha, a onda sve do dna tajmlajna klikćem lajk-lajk-lajk-lajk! Nisam selebriti s bulumentom obožavalaca, već tipski (doduše, dugotrajući) radio prezenter koga zanimaju teme bliske omanjoj, ali zato važnoj grupi slušalaca koja levitira između sklonosti prema dobro upakovanom zvuku i esejističkom pristupu multidisciplinarnim temama tzv. “četvrte industrijske revolucije”. Zato sam se odlučio za novu objavu, koju ću fino zloupotrebiti za jedno toplo i iskreno HVALA od srca mojim radijskim kolegama, kolegama po palici – svakako ne policijskoj 🙂 – i, istovremeno, svim kolegama po fejsbuk peru (ovde obavezno dodajte i ono “icama”, zbog rodne ravnopravnosti!).

Zoran Modli na Radio Laguni
Zoran Modli na Radio Laguni

Dolazak na Radio Lagunu nipošto nije moja zasluga, već posledica simpatije i otvorenog poziva od strane ove male radijske porodice. Počastvovan sam zbog toga, ali i srećan što će ZAIR, posle dvomesečne pauze koliko je proteklo od časa kada sam ga povukao sa Beograda 202, ponovo biti prisutan na FM nebu glavnog grada. Hvala ekipi Lagune na nadama koje polaže u ovu emisiju, barnumovskoj najavi njene materijalizacije na 93.7 i na, tom prilikom upriličenom, gostovanju kod Đure Svilara u već kultnoj emisiji “Pitajte Đuru”, danas pre podne (Mixcloud snimak u prilogu).

Izvor: Zoran Modli, Fejsbuk stranica