Naslovna Vesti Chrome za Android dobio opciju za čuvanje offline sadržaja

Chrome za Android dobio opciju za čuvanje offline sadržaja

45

Google je nedavno predstavio novu verziju Chrome pretraživača za Android, a koja je donela brojna poboljšanja, te opciju koju je tražio veliki broj korisnika.

Naime, radi se opciji koja dozvoljava čuvanje offline sadržaja, a dok je korisnik povezan na neku Wi-Fi mrežu. Prema podacima koje ima Google, Chrome olakšava život korisnicima iz više od 100 zemalja, uključujući Brazil, Indiju, Indoneziju i Nigeriju, te im omogućava da pretražuju internet i bez konstantne internet veze. Tako Android pretraživač automatski na uređaj otprema relevantne sadržaje, a kada je korisnik povezan na besplatnu Wi-Fi mrežu sa dobrim protokom, a na osnovu sadržaja koji su najpopularniji u oblasti u kojoj se korisnik nalazi.

Korisnici koji koriste Chrome za Android dobijaće i sadržaje za koje se pretpostavi da su im važni, a na osnovu istorije pretraživanja. Pošto Chrome otpremi sadržaj na uređaj, korisnik može da mu pristupi čak i kada nije povezan na internet, a nova opcija nije dostupna u svim zemljama, te se fokusira na oblasti koje su poznate po lošim internet konekcijama.

Izvor: Phone Arena

Izvor: PC Press Chrome za Android dobio opciju za čuvanje offline sadržaja