Naslovna Vesti PC Press, sveže iz digitalne štamparije

PC Press, sveže iz digitalne štamparije

34

Ako ste pre dve godine propustili Hackaday, celodnevnu hakersku konferenciju, ove godine definitivno ubeležite 26. maj u kalendar, a ove godine uz ulaznicu dobijate i bedž-kompjuter. MTS i Ericsson su u Beogradu demonstrirali 5G tehnologiju, a mi smo iskoristili priliku da sa tehničkim direktorom kompanije MTS saznamo nešto više o planovima koje MTS ima sa 5G mrežom u Srbiji.

ERP i digitalna transformacija su krovna tema majskog PC Press-a, pa smo ovoga puta pričali i o korišćenju ERP‑a kao temelja za povećanje produktivnosti i efikasnosti poslovnih procesa, sa digitalnom transformacijom kao jasnim ciljem.

Nakon detaljnog objašnjenja novih tehnologija iz prošlog broja priču o pametnim televizorima nastavljamo sa velikim modelima poznatih proizvođača. Tu je i izbor zanimljivog hardvera, kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za specifičnu (je l’ neko rekao rudarenje?).

LC-Power LC1800 V2.31 – Mining Edition

Šta se dešava sa GDPR-om, uoči primene nove regulative. Ko je spreman, a ko čeka da vidi koliko će komšija da plati, pa da prepiše kako treba. Koliko ste vi spremni za regulativu o zaštiti podataka? Analizirali smo i nedavna dešavanja oko najpopularnije društvene mreže na svetu, kongresno saslušanje, ali i evazivne odluke koje je Mark Zukerberg sproveo odmah posle toga.

(AP Photo/J. Scott Applewhite)

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iOS)

Novi PC Press iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net/

Source: PC Press PC Press, sveže iz digitalne štamparije